No Border Camp Rotterdam 2013 – Nassaukade 3 – August 2-10

Praktische Zaken

Eerder hadden we de thematische indeling van het programma al on line gezet. Nu staat de invulling van het programma er ook bij! Klik hier om het programma door te nemen.

Ook hebben we wat achtergrondinfo op de website gezet, die handig kan zijn voor deelnemers van het No Border Camp. Neem hier een kijkje bij de praktische zaken, en lees hier meer over de achtergrond van het kamp.

De exacte locatie van het No Border Camp Rotterdam wordt op vrijdag 2 augustus bekend gemaakt!

Check:
– our newsblog
– facebook event
– twitter

Als je onderweg bent: Vanaf vrijdag is er een telefoonnummer beschikbaar: 0031(0)6 – 45 90 68 67. Stuur een SMS om te vragen naar de locatie. Dit wordt z.s.m. beantwoord.

If you are on the road: As of Friday, there is a telephone number 0031(0)6 – 45 90 68 67. Send a TEXT MESSAGE to ask for the location. It will be answered with location a.s.a.p.

De grote lijnen van het programma gedurende de week zijn vastgesteld. Zie: Programma.

Informatiebijeenkomsten vind je HIER. Mail voor een informatiebijeenkomst.

Posters, flyers en stickers komen beschikbaar. Materiaal in Engels en Nederlands fysiek aanwezig tijdens Pinksterlanddagen in Appelscha komend weekend 18/19 mei. Digitale versies komen in alle talen deze en komende week op de site. Je vindt het in NL en ENG HIER.

NoBorderCamp 2013 2 tot 10 augustus Rotterdam Week vol acties, discussies en workshops
Het No Border Netwerk Nederland organiseert van 2 tot 10 augustus 2013 een No Border Camp in Rotterdam. Het organiseren van een strijdbare week met acties, discussies en workshops sluit naadloos aan bij de onvermoeibare acties van migranten in de afgelopen anderhalf jaar in Nederland.

Zoals breed bekend is zijn veel migranten in Nederland vanaf het najaar 2011 bezig met protestacties zoals die nog niet in Nederland zijn voorgekomen. Mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden komen openlijk in verzet tegen het huidige migratiebeleid. Continue reading »

Donaties
Independent media livestream kamp
Social Media